Inleiding praktijk voor manuele therapie

Marianne vertelt over Manuele Therapie en Eggschell methode.

Lichamelijke klachten hebben vaak een negatief effect op je welzijn.
Dit geldt ook voor acute klachten en chronische aandoeningen, die zeurende pijn kunnen veroorzaken.
Heb je klachten aan je schouders, rug of heupen? Dit kan je flink belemmeren in je dagelijks functioneren, ook al ben je niet echt ziek.

Vanuit mijn praktijk voor manuele therapie kan ik je behandelen en je helpen je problemen te verminderen of op te lossen.

Wie is Marianne Kleisma?

Marianne KleismaNa 20 jaar met veel plezier te hebben gewerkt als fysiotherapeute, besloot ik het roer om te gooien.

Sinds 2008 heb ik een praktijk voor manuele therapie in Zeist, waarbinnen ik met passie voor mijn vak mensen met verschillende aandoeningen, van jong tot oud, behandel. Ik zie iedere aandoening als een uitdaging en vind het fijn om het gewenste resultaat te bereiken. Op het moment dat ik vaststel dat mijn behandeling geen oplossing voor je problemen biedt, denk ik mee in welke oplossing wél zou kunnen helpen.

Ik ben gecertificeerd lid van de Vereniging van Manueel Therapeuten.